Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2007, 09:27   #33
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez adach Podgląd Wiadomości
Z drugiej strony jak łatwo zachwycać się wspaniałą i wysublimowaną operacją bohaterskich wojsk polegającą na nalocie dywanowym lub zrzuceniu bomby atomowej.
też masz sie czym zachwycać...

Cytat:
Czy produkowanie w takim wypadku fabuły wojennej jest smaczne?
Tak. Też lubie FILMY wojenne ale tam graja aktorzy

Cytat:
Mi nic nie lotto.
Jednym wystarczy przekaz popularnych mediów, innym nie! Ja wolę szersze perpektywy i duży obraz niż poddanie się propagandzie ten być dobry, a tamten być zły.
To sobie patrz na te szersze perspektywy mnie to nie obchodzi. Ja nie mam takiego zamiaru. Znęcaj siędalej nad sobą... baa pewnie myślisz, że tego nie robisz.

Cytat:
Łatwiejsze dotarcie do róznych materiałów to większa liczba osób myślących samodzielnie.
Myśle samodzielnie i bez tych obrazów. Te nagrania to śmieci. Brak Ci szacunku.

Cytat:
CZy jednak nie dewaluujemy śmierci pokazując ją czasem w fabułach komediowych? Czy to jest smaczne?
Komedie ? DObrze sie czujesz ? Zlewa Ci sie już aktorska fabuła filmowa z prawdziwą śmiercią i jej oprawcami.

Żal...
Ale rób ze sobą co chcesz