Cytat:
Napisany przez Monter
@Smartek - albo zależy to od ustawień serwera, albo trzeba poczekać na aktualizację DNSów, zwykle trwa to około 24h.
Co do tematu głownego - ja polecam dwa hostingi:
- netarteria.pl - tanie konta i bardzo szybkie, datacenter jest w polsce i ma solidnego kopa, jak chcecie sprawdźcie pingi. Minusem jest drakońsko zamotany panel Plesk i nie widzę w ofercie dostępu do CRONa - ale może się mylę?
- i5.pl - z tego sam korzystam i jestem bardzo zadowlony. Admin to człowiek, z którym da się normalnie dogadać - mam kilka funkcji włączonych dla konta normalnie niedostępnych userom. Konta tanie i porządne, panel DirectAdmin jak dla mnie funkcjonalnością przewyższający wszystkie inne. Dla jednego konta można miec kilka domen, subdomen, konta mailowe nie mają ograniczeń a wielkość baz SQL ogranicza tylko wielkość wykupionej usługi. Można zaparkować DNSy i inne bajery, a do tego ceonowo jest to wszystko bardzo przystępne.
|
Szczerze mówiąc, to z tego, co podałeś i5.pl jest koszmarnie drogie.. Takich cen, to nie widziałem ani na home, ani w netlook czy progreso.. Netarteria też raczej jest z tych droższych. W tej cenie brałbym raczej coś z wymienionej trójki.