Zapraszamy wiec do wro. Buduja az milo popatrzec jak to wszystko rosnie w oczach. O protestach ekologow to ja dawno we wro nie slyszalem, czyzby wszyscy sie porozjezdzali po polsce zostawiajac miasto w spokoju ?
thomascamel - procedury procedurami, ale mowie przeciez ze mogli by sprobowac to zrobic w jakims pilnym trybie skoro jest przyzwolenie spoleczne. I sakd termin 15 lat ? Jestem oczywiscie za obwodnica ale nie za taka robiona bez glowy. I jeszzce jedno. BEdzie to zapewne najwiekszy projekt robiony bez unijnych pieniedzy ktorych jest kupa do wykorzystania. Dlaczego nie wzieto na to kasy z uni ? Bo pewnei liczono sie z tym ze unia na to kasy nie da. Wiec wychodzi mi na to ze biorac projekt ekologow (byc moze drozszy) to wyszloby taniej bo bylyby doplaty z unii. Moge sie zalozyc ze we wro zadna wieksza inwestycja nie odbywa sie bez wykorzystania pieniedzy z UE. Tak trudno to zrozumiec ? Czasy gdy szlo sie po najmniejszej lini oporu odeszly.
Precz z urzednicza bezmyslnoscia
pozdro
Edit:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3920290.html
No jak tak mozna panie jeden z dwoch. Tak sie znizac do metod stosowanych przez opozycje. Pokaz pan wyzszosc. Co to za zachowanie jak dzieci w piaskownicy. To powod do wsciekania sie ?