Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2007, 18:58   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pjetal Podgląd Wiadomości
Scalak77, z tego co napisałeś rozumiem ze mam utworzyc nowy (lub nagrac na CD) obraz płyty z pliku obrazu .nrg i z tego katalogu Własnie nie o to mi chodzi, ja chcę aby na płycie docelowej był NIE plik obrazu płyty tylko dane juz wyekstraktowane z pliku obrazu .nrg (jego cała struktura plików i katalogów) i ten "mój" katalog.
to zapomnij. dodać można tak jak napisano, obraz to jest jakby zdjęcie zawartości płyty. jak coś dodasz to najprawdopodobniej instalator gry to zobaczy i też dupa
ed hunter jest offline