Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2007, 12:29   #266
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zastanawiam sie nad wiekszym monitorkiem LCD a ostatnio wpadły mi w oko 22" np. LG Flatron L226WT-SF czy iiyama ProLite E2200WS. Mam pytanie do posiadaczy panoram otóż interesuje mnie jak pracuje sie np. w corelu czy kwadrat jest kwadratem czy też następuje jego rozciągnięcie? pracuję często z mapami i ważne jest dla mnie by to co naniosę miało odpowiednią skalę i kształt, rozszerzenie obrazu wprowadza pewien dyskomfort.
Jeśli to co pisze komputronik jat prawdą to ww LG ma matrycę S-IPS czy to dobry wybór?
PS wg firmy Komsad to matryca TFT TN

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 16.02.2007 o godz. 13:12
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post