Dyskusja: Lg 48/16/48
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2002, 22:19   #19
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale biedaka zjechaliscie... no fakt troche niegrzeczny byl ten jego post w tak autorytarnym duchu ale... ja tez naleze do osob uwazajacych LG za slabego producenta. Moze nie od razu szmelc ale zdecydowanie proponowalbym zakup Liteona zamiast LG. A dlaczego? Po pierwsze odpada ten idiotyczny w sumie problem z predkoscia zapisu i znalezieniem plyt jakie nagrywarki X40 lub X48 uznaja za nadajace sie do nagrania z maksymalna predkoscia (problem nazywam idiotycznym bo jestem pewien ze daloby sie go zlikwidowac nowym biosem a firma klientow olewa i nie reaguje). Poza tym wnioskujac z ostatnich kilkunastu postow i zapytan jakie dostaje na gg dosc czeste sa przypadki w ktorych nowe LG nagrywaja plyty w tak 'magiczny' sposob ze pozniej tylko one (albo i nie) potrafia je odczytac. No i decydujacy punkt przemawiajacy za nie kupowaniem LG - PIO4 (to modele do 40X wlacznie). Tragedia - mam dwa dyski i nie mam mozliwosci manewru w podlaczaniu bo jak jakikolwiek dysk zalacze razem z LG to bede mial hdd pracujacy w PIO-4 "a tego to bysmy nie chcieli"...
Ufff ale sie naskrobalem... ale moze wyjasnilem dlaczego tak wiele osob uwaza LG za slabego producenta (zauwazcie ze nie wspomnialem o psuciu sie bo trudno wyrokowac jesli nie ma sie dostepu do jakichs szerszych danych)

Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 25.11.2002 o godz. 22:22
Plemnik jest offline