Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2007, 13:21   #1494
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian89 Podgląd Wiadomości
@Czechoj
Mam maly problem z octavia ... nie wiem co jest grane .. chyba aku padł ale pewien nie jestem ...
no wiec 6 dni temu nia smigałem wszystko bylo ok wstawiłem ja do garazu w ktorym w nocy jest kolo 3 C . Wczoraj wieczorem chce ja odpalic a tu zonk .
rozgrzewam swiece a tu nagle wszystkie kontrolki wairuja ... i tak jak by pradu nie bylo po kilku probach odpalenia juz nawet alarm sie nie chcial wlaczyc a centralny zamek ledwo co zamknał dzrzwi . Ponadto tak jak by poszedł reset komputera pokladowego licznik podrecznych kilomentrow wskazuje 0 i godzina sie zresetowałą ...
nie wiem o co biega za bardzo ...
dzisaj postaram sie podechac z prostownikiem i podladowac aku ... i jeszcze napsize co i jak ...
Pozdro
Najprawdopodobniej akumulator umarł. Podładowywanie współczesnych akumulatorów daje mizerne efekty. Działają, aż padną i potem to już tylko wymiana na nowy pozostaje.