|
a ja sie pogniewalem na Netie... i to bardzo... bo:
wypelnilem formularz zgloszeniowy w zeszle swieta Bozego Narodzenia... czyli w sumie prawie 2 miesiace temu jak ta oferta sie ukazala na necie i zaraz po nowym roku zadzwonila do mnie Pani z Netii i wyjasnila co i jak i powiedziala ze zadzwoni za tydzien... co tez uczynila... ale powiedziala ze usluga jeszcze nie jest dostepna... ale ze bedzie zadzwoni przed ostatnim dniem stycznia bo usluga ma byc dostepna od 1 lutego... niestety nie zadzwonila...
za to zadzwonila w piatek czyli niech bedzie 3 dni temu i pyta sie mnie czy sie zglaszalem itd ja powiedzialem ze tak a ona sie mnie pyta kiedy podpisalem umowe... no to zdebialem bo nic nie podpisywalem itd... to sie tak poczulem szczerze powiem jak w TP... zdaje sobie sprawe z tego ze sie przejechali troche z mozliwosciami i ze TP utrudnia z tymi papierami i technicznymi sprawami co do konfiguracji centralii czy tez serwerow no ale bez przesady zeby ona mnie pytala kiedy podpisalem jakas umowe o ktorej wogole pierwsze slysze... a jak ja zapytalem ile osob w Kielcach juz ma ich usluge na laczach TP to odpowiedziala ze NIE WIE...
no to ja mam wiedziec... ??
fakt jest taki ze nigdy nie bylo i nie bedzie tak jak by sie chcialo a ze teraz sa duze jazdy z tym calym internetem wszedzie bo tp bo netia bo enegris itd...
no ale i tak nie fajnie to wychodzi...
poprostu trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i tyle chyba...
pozdro
|