Cytat:
Napisany przez ed hunter
demek - przesta***324; denerwowa***263; biednych ludzi***243;w
moje zdanie jest takie: ogl***261;da***322;em kilka dni temu telewizory lcd, z g***243;rnej p***243;***322;ki naprawd***281; daj***261; rad***281; (zero efekt***243;w rozmycia - ja nie widz***281;), ale za te pieni***261;dze mo***380;na mie***263; wi***281;ksz***261; i starsz***261; plazm***281;, kt***243;ra tak samo, jak nie lepiej daje rad***281;, wi***281;c problem dla mnie otwarty jest dalej. wszystko zale***380;y te***380; od tego ile si***281; kasy ma...
|
kolega ma 7k a warto dolozyc te 1,5k do tego co podalem
tv z gornej polki? szczerze mowiac to dzis juz sam nie wiem co jest gorna polka bo xoro,amoi produkowane w chinach niczym nie ustepuja drogim modelom a maja jeszcze wiecej zlacz i pozyteczne dodatki
Cytat:
Napisany przez REi
 A kto by sie fatygowal reagowac na rekalmy? Czy Ariel burzy sie jak mowia ze dosia pierze rownie dobrze? 
|
mylisz sie, pomyliles tez branze, przyjzyj sie uwaznie jak zachowuja sie firmy, co chwila odpowiadaja na rozne zaczepki innych
Cytat:
Napisany przez REi
A kogo sony interesuje w dzisiejszych czasach?
|
jak to kogo? przeciez mowili, ze ida w lcd bo plazma nie dorowna w niczym lcd, nagle zmienili zdanie czy powiedzieli bzdety?
Cytat:
Napisany przez REi
Prawda jest taka ze pod wzgledem jakosci obrazu to dobre lcd traca do plazm tylko pod wzgledem glebi czerni co sie niedlugo dzieki podswietleniu led zmieni.
|
tylko czern? proponuje poogladac tenis i siatkowke na najlepszych lcd i gwarantuje ci,ze zmienisz zdanie
Cytat:
Napisany przez REi
LCD ze wzgledu na dokladnosc i koszty produkcji nadaja sie do zastosowan profesjonalnych - jak np monitory PC natomiast na TV bardziej nadaja sie plazmy ale jak juz pisalem niektore bzdety co ludzie wygaduja na temat plazma vs lcd przyprawiaja o bol glowy.
|
ktore bzdety bo ciekaw jestem
Cytat:
Napisany przez Smartek
Najbardziej smiesza mnie ludzie co mowia, ze cos jest be, a w zyciu tego na oczy nie widzieli / nie testowali dluzej niz kilkanascie minut :-).
LCD - jak chcesz "plaszczaka", a nie masz za duzo kasy
Plazma - jak chcesz "plaszczaka" o bdb jakosci obrazu i masz zasobny portfel (juz nie tak jak kilka lat temu, ale plazmy z wyzszych polek wciaz sie cenia).
pzdr.
|
dlatego jak sie chce jakosc obrazu, duzy ekran i taniej niz lcd i plazmy to sie bierze tv projekcyjne OSTATNIEJ GENERACJI