Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2002, 15:25   #11
Dempsey
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.08.2002
Dempsey w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wyjaśnienia

Witam jeszcze raz.
Słuchajcie wiem, że tematy a'la - Jaką nagrywarkę wybrać są dość częste na forum, ale ja poprostu chciałem sie dowiedzieć co byście mi polecili. Czytałem testy na Cdrinfo... ale tam podają czyste liczyby albo eykresy. chciałem poznać waszą opinię - jak te nagrywarki sprawują sie w życiu codziennym. Jestem nowy na forum nie miałem jeszcze nagrywarki więc nie mam jako takiego wyrobionego zdania na temat funkcjonalności poszczególnych modeli. Dlatego zwracam sie z tym lamerskim pytaniem do was obeznanych w temacie, jako tych, którzy mają swoje osobiste zdanie co jakości i funkcjonalności modeli i firm. Ale jednocześnie przepraszam - nie pomyślałem że mogły być wcześniejsze posty na ten temat. Właśnie to nadrabiam i studiuję. Dzięki wszystkim za porady. Soryy jak kogoś zdenerwowałem tym pytaniem.Pozdrawiam.
PS. Face off - tyle napisałeś mi pouczenia ale jako ekspert nie powiedziałeś mi jaka twoim zdaniem (myślę że masz już wyrobione zdanie na ten temat) jest najlepsza. Ni ale nic - dzięki i za to
Dempsey jest offline