Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2007, 04:36   #45
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
Podaj kilka przykladow jak tak co chwila?
nizej piszesz, ze nie czytamy o nowinkach wiec to pytanie jest troche z kosmosu skoro ty o tym o tym czytasz

Cytat:
Nie - nagle pojawil sie popyt. Ja nie mowie ze plazma jest be, wrecz twierdze ze plazma w niskim i srednim przedziale cenowym ma jakosc lepsza niz LCD. Po prostu koszty technologiczne plazm spadly i mogly one zrownac sie z LCD. Widzialem nie jeden LCD o kolorach ostrosci rownych lub przewyzszajacych TV plazmowe o podobnych parametrach wiec skonczcie z zaslepieniem - obie technologie sa sobie rownorzedne w wyzszych przedzialach cenowych. Bo w nizszych plazmy prowadza.
otoz nie panie kolego, sony jasno i wyraznie dalo do zrozumienia, ze plazma jest za slaba w porownaniu do lcd, tylko jak im panasonic i pioneer pokazali co potrafi plazma to ich szlag zapewne trafil

Cytat:
Widac Demek ze najlepszych LCD nie widziales...
nie rozmieszaj mnie, pokaz mi lcd, ktory zagra w 60% jak pionek pdp 5000ex a ci kupie ten telewizor, a nawet ze trzy takie

Cytat:
Ze biora dokladnie tyle samo energii, ze maja dokladnie taka sama zywotnosc, ze mniej sie wypalaja, ze nie smuza jak lcd (zeby nie bylo - nie chodzi o to ze plazmy smuza ale o to ze wspolczesne lcd praktycznie tego nie robia) itp itd.
napisalem ci wyzej, przyjedz do mnie do londynu to ci pokaze duuuuzo rzeczy

@alex
od jakiegos roku wymiana lampy to juz nie takie straszne koszty jak kiedys, nie wiem czym to jest spowodowane, pewnie jakas dyrektywa unii europejskiej, czarny sie poprawil, pustynia wyglada juz ok, no i stosuja teraz lekko szarawe screeny i mamy juz czarny lepszy niz w lcd
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 21.02.2007 o godz. 04:55
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post