Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2002, 17:05   #15
Esiek
The power of Playstation2

Data rejestracji: 23.05.2002
Esiek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Mark24 napisa***322;(a)
A ja proponuję tak:
Przegrać normalnie nawet nero - nie męczyć się
Ściągnąc z www.gamecopyworld.com plik do wersji 1.26 - bo taka wersja jest w Polsce.
Tak, niby najprostsza metoda ale jest jedno ale.... próbowałem już z tym crackiem i okazało się że niektóre opcje zamieniają się na język angielski a niektóre przestają działać całkowicie (np. dziennik, jak ktoś grał) a pozatym nie udało mi się jeszcze dograć cracka do płyty z najnowszym securomem

Cytat:
Face OFF napisa***322;(a)

Hmm chyba cos zrobilem nie tak ;( ! Zainstalowalem sobie BlindWrite Suite v4.2.4 ale BWAVulidera tam nie widze, po uruchomieniu programu mam tylko 2 opcje do wyboru: zgrac z plytki i nagrac na plytke.
Prosze o pomoc jak zrobic kopie 3 cd NWN PL na BlindWrite, z gory dzieki za info.
BWABuilder musisz mieć, on nie jest w samym programie lecz osobno, spróbuj go poszukać w menu start lub w katalogu gdzie masz zainstalowanego BlindWrite Suite. Propos katalogu, masz w nim też plik HowToBWA.rtf i w nim jest krok po kroku to opisane.
Jakby nagrywarka cie nie dała rady z BWA to moge podesłać gotowe pliki, mają one ok. 12 kb każdy, chociaż starczy tylko ten z 3 cd.
:cool:
Esiek jest offline