Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2007, 10:38   #15
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Przemo1980 Podgląd Wiadomości
To może ich zaproszę do siebie, niech się osobiście przekonają Neostradę mam od września i z każdym miesiącem jest gorzej. Obecnie to jest tragedia po prostu, praktycznie cały czas zrywa połączenie. Zaproponowano mi usługę nie sprawdzając możliwości technicznych jej świadczenia. I wiem że tylko zmiana centrali tu chyba pomoże, tylko jak tu na nich wpłynąć?
może padł Ci modem, ja miałem podobnie na Sagemie - raz go wykrywało raz nie, raz się synchronizował, raz nie - pisałem gdzieś na forum o tym problemie.

pomogła wymiana w punkcie na inny, ale dali mi już Thomsona, i nie mam już problemów

P.S.
nie komentować, że neo to problem - u mnie działa na razie wyśmienicie