Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2002, 19:33   #14
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Pewnie to troche obok tematu?
Ale zwrociliscie uwage, ze wszedzie pelno jest ludzi ktorym sie udalo, wygrali, zrobili kariere, pieniadze etc
Tak naprawde tych wygranych jest niewielu! A co z przegranymi - jest ich 10x 100x wiecej! Nikt (albo bardzo rzadko) nimi sie nie zajmuje, nikt nie kreci o nich filmow (znam tylko jeden - z M. Duglasem) nic o nich w TV! Moze popatrzmy na ten temat z ich strony - bedzie nieco latwiej zrozumiec postawe "zawisci".
jak wiecie ja rowniez cos tam juz zdzialalem i w oczach wielu "znajomych" widze zadrosc i slysze od nich wiele zlosliwych uwag ...

Tak naprawce w moim przypadku nie bylo potrzeba nic szczegolnego by zrobic to co zrobilem poza silna wola, zacieciem i zdolnoscia do zmobilizowana sie do pracy. Nie bylem wybitnym uczniem w szkole, na studiach olewalem wiele rzeczy i robilem tylko to co mnie interesowalo ale chcialem miec lepiej wiec na to zapracowalem siedzac przed kompem po 18 godzin dziennie ... to naprawde nie bylo takie trudne i nie wiem czego tu zazdroscic ...

poprostu trzeba chciec a zdecydowanej wiekszosci spoleczenstwa sie nie chce bo im sie nalezy i maja dostac bez odrobiny wysilku a jak nie dostana to dlaczego inni maja miec lepiej ... i trzeba im dowalic
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post