Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2007, 22:32   #279
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
...
To jeszcze nie koniec , dowiedziałem się, że na moim numerze działa już Netia mimo, że nie można się zalogować loginami net24, a działają za to stare z neo. Taaak ...
Całe ograniczenie wynika z konkretnych loginów. Jeśli łączysz się z siecią i widzisz powiedzmy prędkość 1,3 Mb/s, ale korzystasz z loginów na 256 kb/s to tyle tylko wyciągniesz. Używając loginów od powiedzmy 640 kb/s będziesz miał właśnie tyle . Rzecz sprawdzona i pewna w 100%. Kolega Smartek wczoraj uświadomił mnie w tej kwestii - w tym miejscu podziękowania dla niego . Nie sądzę więc aby miało to związek z przeciążeniem szkieletowym sieci.

pozdrawiam
Arepo - całkiem możliwe, ze jest jak piszesz. Jutro dowiem się jak podpiszę umowę, co z tymi prędkościami i loginami.
Jest jedno małe 'ale' - teraz nie netowych testerach prędkości łącza dochodzi mi do 800 z kawałkiem kbps, wcześniej na neo 640 wyciągałem niecałe 600, i upload spokojnie idzie na maxa czyli te 256kbps. Chyba więc nie tak do końca wydajność łącza jest związana z loginami.
Może ma tu jakiś związek, że ja pozostałem w tepsie i praktycznie mi tylko zwiększyli przepustowość. Nie zmieniałem operatora.