Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2007, 13:44   #298
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
E tam, bedzie dobrze.
Kumpel z klasy tez nie ma, wiec bede co chwile sie z nim porownywal - jesli jemu wlacza tzn., ze mi prawdopodobnie tez (skoro odlaczyli nam w ten sam dzien) i na odwrot.
Pocieszajace jest to, ze nie jestem sam :-).

Drazni mnie tylko ta czerwona lampka na routerze, okropnie wyglada wsrod zielonych ;<.
Ja bym go schował do kartona, po co ma się kurzyć i denerwować człowieka
Trochę kabli, przy okazji też

PS Żeby nie było OT - u mnie neo wyraźnie lepiej śmiga po przejściu na nowe loginy, mimo że już od paru dni miałem synchro na 1mbit. Ciekawe, że w tepsie u nas wiedzą, że to mulenie ostatnimi czasy to z powodu nie wyrabiających się łączy międzymiastowych.

PS2 Tak przy okazji: http://biznes.onet.pl/0,1494567,wiadomosci.html

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 28.02.2007 o godz. 13:52
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post