Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2007, 17:34   #261
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
LoL pepperman jak sam nie widziales to sie nie wypowiadaj. Wlasnie siedze sobie na MacOS X a Viste mialem na PC ale powrocilem do XP bo poza graficznymi udogodnieniami miala malo do zaoferowania a pozatym sypala BSOD na lewo i prawo
Moze MS nie skopiowal z MacOS X ale napewno rozglaszane hucznie przez MS nowosci Mac mial juz w 2001r.
wiesz, mnie juz naprawde nic nie zdziwi w Twoim przypadku. gowniarzeria szaleje..
badz konsekwentny. czy Ty to nie klapales, ze osx nie da sie postawic na piecu? jak dobrze pamietam to ja wyprowadzilem Cie z tego bledu, dlatego pokory troche. skoro u Ciebie vista sypala bledami to moze lepiej wez sie za sadzenie ziemniakow czy cos w tym stylu, bo czego by nie zarzucic temu systemowi, to na pewno nie brak stabilnosci. zenujace jest rowniez to, ze jedyne co w niej widziales to jak to ujales, "graficzne udogodnienia". nie wiem nawet co rozumiec przez graficzne udogodnienia, dla mnie to jakies maslo maslane. vista to nie jest rewolucja, ale pod maska siedzi znacznie wiecej zmian niz Ci sie wydaje.

ps. mial w 2001? co Ty powiesz.. nie przypominma sobie, aby osx mial np. spotlight w 2001 i niektorzy twierdza nawet, ze to apple skopiowalo idee od m$

Cytat:
Ja czekam na Leoparda i o ile Jobs nie sciemnia (a zdaza mu sie to zadko) to Vista dostanie lanie pierwsza klasa
uwazasz sie za takiego eksperta, a nie wiesz jakie zmiany zajda w leopardzie ? nawet goscie, ktorzy pasjonuja sie osx zimno twierdza, ze to bedzie tylko kolejny build osx.

Cytat:
PS. Na dowod:
i co? siku juz mozna robic?

ps. naucz sie prowadzic dyskusje, a nie uciszac ludzi na lewo i prawo, fanboyu, nie odpisuj rowniez jezeli nie masz nic ciekawego do napisania, w innym wypadku bedziesz meczacy
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post