Dyskusja: Czyżby padzik?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2007, 20:09   #29
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris
Gdzie tu 'nadinterpretacja'? Jaka 'nadinterpretacja'? Odniosłeś się w swojej wypowiedzi do postu yahola, który mówił o swoich skasowanych postach! I chodziło o tę wypowiedź, że ich nie czytałeś! Tych, konkretnych, skasowanych przez Ciebie! Gdzie mowa o czytaniu wszystkich postów?

PS. Wiesz co to znaczy 'nadinterpretacja'? Jeśli już mowa o nadinterpretacji, to powinno to odnieść się do Ciebie - tak! Do Ciebie! Bo to Ty nie zrozumiałeś sensu tych wypowiedzi i dośpiewałeś sobie 'wszystkie posty'...
Wiem co to jest nadinterpretacja - to coś co sobie sam dośpiewujesz do wypowiedzi innych. I zdarza Ci się to bardzo często...

Żeby dalej nie ciągnąć tego tematu wyjaśnię, co sobie dośpiewałeś...

Dośpiewałeś sobie, że to ja skasowałem te posty - a tak nie było...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post