Dyskusja: Czyżby padzik?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2007, 20:40   #33
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Którego punktu?
....dlatego nie mogę Ci powiedzieć, że jak Ci nie pasuje, to tu nie wchodź, ale Twoje wypowiedzi w tym tonie zaczynają mnie irytować. Jak masz czas i ochotę porozmawiać o tym, co można zmienić, to zapraszam.

..... I wcale nie musi się z tego tłumaczyć, bo nie robiłby nić cały dzień, tylko odpisywał, za co usuwał posty, a to byłoby delikatnie mówiąc bez sensu.
Powiem tyle:
jako admin, nigdy, w taki sposob, nie odwazylbym sie tak odpisac userowi - jaki by on nie byl
powiem wiecej:
takie postepowanie, a zaczyna sie zawsze od drobiazgow, jest dla mnie niedopuszczalne! I mod niestety musi sie tlumaczyc dlaczego! a raz nawet zaliczyl bana (MOD) na kilka dni, zeby mogl przemyslec postepowanie.
Ciekawi mnie tylko, dlaczego ewidentne idiotyzmy wisza bez przeszkod, a w miare normalne posty sa usuwane.
Z mojej strony EOT.
Nie moj cyrk, nie moje malpy.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post