Dyskusja: Czyżby padzik?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2007, 22:35   #36
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Jakieś przykłady?
W tym wątku nie zauważyłeś? To mało? Proszę, inny:

Cytat:
Napisany przez Kris
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Śnieg pruszy, a nie pada a to jest różnica. I przy dobrze odśnieżonych drogach i normalnym dziennym ruchu topniałby na bieżąco..
No oczywiście... metr śniegu w Krakowie to rzeczywiście prószy śnieg...
Nadinterpretujesz fakt "W Krakowie nawaliło metr śniegu" i podważasz zdanie Andrzeja. No bo jeśli w Krakowie jest metr, to we Wrocławiu pewnie z pięć... Więc jak śnieg może prószyć?

Cytat:
ale cóż... zrzucić coś na kogoś zawsze można.
Przepraszam, zapomniałem, że to Twój wyłączny patent:

Cytat:
Mowa była o tym, że nie czytałeś postów, które skasowałeś, nie o wszystkich postach...
Cytat:
Napisany przez Kris
I chodziło o tę wypowiedź, że ich nie czytałeś! Tych, konkretnych, skasowanych przez Ciebie!

Cytat:
dla mnie EOT
Dla mnie tym bardziej.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post