Dyskusja: Czyżby padzik?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2007, 22:43   #37
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Monter Podgląd Wiadomości
Po takim ataku (ja do Ciebie nic nie miałem, nie wiem po co się w ogóle udzieliłeś?) nie gadaj mi o docenianiu, odwiedzaniu, wkładzie, oraz o tym, czego niby nie możesz mi powiedzieć. Jeżeli jesteś poirytowany to wyłącznie dzięki śledzeniu tekstu jaki do Ciebie nie był kierowany
To, co piszesz o forum pośrednio dotyczy mnie, bo jednak poświęciłem sporo czasu w ciągu ostatnich kilku lat, żeby to jeszcze istniało i nie mam zamiaru wysłuchiwać krytyki, która nic nie wnosi. Gdyby to się zdarzyło raz, to jeszcze ok, ale w ciągu ostatnich kilku dni mogę Ci pokazać przynajmniej kilka postów o podobnym tonie. Oczywiście, masz do tego prawo i nikt tego nie usunie, jednak musiałem napisać, co napisałem.
Cytat:
Porozmawiać po takim podsumowaniu jak powyżej nie mamy o czym,
Skoro tak uważasz...
Cytat:
a nieszczęsną bramkę GG proszę byś skasował, nową i obecną również - ja ją zrobiłem i chcę by została usunięta (prawa autorskie).
Zgodnie z życzeniem.
Cytat:
Pewnie zaraz wylecę za irytowanie władzy, ale cóż, bywa.
Pozdrawiam
Nie uważam się tutaj za władzę i nikogo nie usunąłem z forum, z powodów osobistych. Zapewniam Cię, że nie będziesz tą pierwszą osobą

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post