Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2007, 22:18   #2104
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Giertych to świetny minister dla uczniów....jak ja chodziłem do szkoły to nawet nie wiedziałem kto jest ministrem i kogo mam nienawidzić

teraz wszystko jasne
Minister to pestka. Byli tacy, których nienawidzę do tej pory.. Spawacz, Uszaty, UBek Kiszczak....Bóg wybacza , Texas nie..

Właśnie przeczytałem,że powstał okręt na miarę XXI wieku. USS Freedom. Pływająca platforma uzbrojenia. Stałe to 3 stanowiska artyleryjskie, strzelające inteligentną amunicją oraz wyrzutnia rakiet RAM. Natomiast własciwie uzbrojenie dzieli się na przeciwminowe, przeciwpodwodne i do zwlaczania celów nawodnych. A uzbrojenie to w kazdym wypadku "drony" bezzałogowe, czyli małe pojazdy uzbrojone zależnie od potrzeb. Pojazdy pływające, latające. Do tego morskie łodzie - myśliwce załogowe, śmigłowce ZOP. Coś jak Star Trek w morskim wydaniu.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post