Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
czytam to wszytsko o LG i sam sie sobie dziwie ze to czytam i jeszcze staram sie jakos tutaj napisac swojego " ?" po co?
ano bo co niektorzy pisza bzdury nad bzdurami
LG jest tania firma, trzaskajaca masowke i wyroby sa takie jakie sa, ale to juz chyba wszyscy wiedza, wiec nie ma co dyskutowac o jakosci LG i to nie tylko CD-Romow czy CD-RW ale i telewizorow, monitorow, kawiarek, zelazek i podobne sa marnej jakosci i faktycznie po krotkim okresie uzytkowania wysiadaja z eksploatacji szybciej niz produkty wzorcowe,
tomgoo napisałes gdzies tam wczesniej, ze:
"powiedziałem to raz i teraz powiem drugi raz 90 % polaków ma problem z nagrywarką
najczęstrze przyczyny są takie
-brak włączonego dma
-brak odpowiednich sterów
-nieumiejętne podłączenie nagrywarki"
DMA to wiekla ruletka aby to wlaczyc, zalezy jaki system masz na mysli, jesli 9x/ME to szkoda gadac o DMA (w LG CD-ROM 52x obsluga DMA zakloca prace tego napedu i ja nei wiem czemu, lepiej ja wylaczyc, bo zawiesza system)
odpowiednie stery do LG?
nieumiejetne podlaczenie napedu? watpie aby to mialo wplyw na korekcje beldow, prace z odczytem, nagrywaniem i podobne
(miales na mysli podlaczenie pod master, slave i kanal ATA?)
pozdrawiam
|
Piszesz, ze wszystko jest do dupy z LG, ja mam komorke LG i sie spisuje znakomicie ma nawet fajne gierki(Comanche

) dzwnonki, mala podwojny wyswietlacz, wszytskto co potrzebujesz. Wszystko super nie narzekam. A co do napedow CDRW to juz sie wypowiedzialem