Dyskusja: Zlot na poważnie.
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2007, 18:56   #128
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jutro w pracy rozpoczynam akcj***281; "wy***380;ebranie wolnego dnia", bo mi brakuje.

Jedyna dla mnie mo***380;liwa opcja, to 3 dni (1-3 maja), bo tak pasuje mi samolot, za***347; urlopu na ten rok zosta***322;o mi tylko 2 dni.

Chyba, ***380;e zenek po mnie przyleci swoim samolotem, lotnisko mam 7km od domu, chocia***380; nie za du***380;e.

No nic, trzeba b***281;dzie ponegocjowa***263; z superwisiorem.

Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
A jest tam WiFi?

[...]
O to samo mia***322;em zapyta***263;.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post