Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2007, 10:39   #1
Diobeu
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.03.2007
Diobeu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Niełatwe pytanie: czy kupić Nero?

Witam szanowne grono!
Poczytałem troszkę forum, mam pewne wątpliwości.
Dawno temu używałem Nero 6 (z tego co pamiętam 6.6.0.16) w wersji nazwijmy ją underground.
Teraz czasy się zmieniły, mój komputer jest w pełni legalny i taki pozostanie, a ja chciałbym nadal używać Nero Burning Rom. Na Nero Express nie mogę patrzeć, za kolorowy, za prosty, chcę mieć wygląd dwóch tabelek, do których jestem przyzwyczajony. Do tego przydałby mi się Nero Vision bo potrzebuję nagrywać filmy z kamery w systemie DVD.
Wydawałoby się - sprawa prosta - kup Nero 7 Premium reloaded. Ale wiele tu postów o problemach z Nero 7, nawet niektórzy piszą, że lepszy jest Nero 6, którego jednak nie da się już kupić. Darmowe programy do nagrywania jakoś do mnie nie przemawiają. Macie jakieś propozycje? Nero 6 nigdy mnie nie zawiódł, żadnych problemów z nim nie było. Czyżby siódemka naprawde była gorsza czy raczej nie mam się czego obawiać? Czy może jest jakiś soft freeware który zastąpiłby mi w dość przystępny sposób klasyczny Nero Burning Rom? No i pozostaje wątpliwość czy Nero 7 premium nie jest zbyt rozbudowanym kombajnem którego większości funkcji i tak nie wykorzystam? Bo tak naprawdę potrzebuje NBR i Nero Vision, z reszty nie skorzystam.
Diobeu
Diobeu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online