Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2007, 17:24   #11
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Kiedyś korzystałem. Problem jest taki:

To jest ostatnia wersja, jaką znalazłem na oficjalnej stronie. Ponad 2 lata temu, więc jak dla mnie odpada, bo mogą być problemy z obsługą nowych nagrywarek, nie mówiąc o poprawianiu bugów.

DeepBurner - owszem, był darmowy, ale tylko do którejś wersji. Później już zrobili z tego płatny program.

Edit: A jednak są 2 wersje - płatna i darmowa. Tylko ostatnia wersja sprzed roku
A tu porównanie, czym się różni wersja Pro od Free: http://www.deepburner.com/?r=product...&prr=provsfree

Bez pzresady z ta stara wersja. Czy nowe nero wychodzi co tydzien ? Jak byla wersja 6 to ostatnie poprawki to jakies duperele poprawialy. Przeciez nie mozna poprawiac w nieskonczonosc. Moze nie ma co poprawiac w tych darmowych wypalaczach. Z powaznych rzeczy oczywiscie. Bo zawsze mozna dodac jakis dodatek, *******ke itp. A jak dawno nie bylo nowej wersji to nie znaczy ze ejst do dupy. Np spybot, ad aware (dopieo niedlugo nowa wersja wyjdzie) itd.
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post