TEAC CD W540E - WARTOŚCI OFFSETU
read offset +686
write -30
combine +656
miałem trzy płyty z bazy...na dwóch były numery z bazy - nazwa zespołu ta sama, ale inne tytuły płyty - numery, które ja miałem w bazie figurowały przy innych tytułach (coś nieźle zamącone),ale EAC rozpoznał je jako płyty z bazy (połowa sukcesu)....trzecia płyta pewna na 100%....każda wywalała inny offset...te dwie (gdzie było namieszane z numerami pomimo rozpoznania), odrzuciłem jako podejrzane...została ta trzecia, najbardziej pewna...trzeba było to jeszcze potwierdzić...zrzuciłem jeden kawałek z oryginału, wypaliłem, porównałem, policzyłem i offset był ten sam co na tej trzeciej płycie....dodatkowo wyszukując na necie jakichś informacji w paru miejscach powtarzały się wartości uzyskane przeze mnie - przy testach tej nagrywarki z dołączonymi testami DAE (choć nie wszędzie - postanowiłem polegać na powtarzalności wyników)....czy polegać na tym co podałem - wybór należy do Was (przydałoby sie więcej płyt)...jak ktoś miał podobne wyniki, niech napisze...w sumie offset nie jest taki ważny - różnica jest liczona milisekundach....ja mam to ustawione dla świętego spokoju...paranoja zasypia....
|