Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2007, 15:21   #2203
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Co do laptopa to w ogóle nie ma sprawy - wysłanie potwierdzenia zamówienia przez sklep jest równoznaczne z zawarciem wiążącej umowy. Sprawa trywialna nawet dla początkującego prawnika.

Inna rzecz to jak zawsze, jak do tego podejść. Przyznam, że firma do pewnego momentu zachowała się w porządku - wysłała maila z przeprosinami i zaproponowała rekompensatę. Dla mnie wystarczyłoby to już, aby odstąpić od dochodzenia swoich praw. Nie krytykowałbym jednak ludzi, którzy zamierzają postąpić inaczej. Można to uznać za żerowanie na czyjejś pomyłce, ale mają do tego prawo - to ich decyzja, jak postąpią i nie powinniśmy tego oceniać.

Inna sprawa, którą przed chwilą znalazłem na internecie. Zacytuję początkowy fragment:

Dalsza część tutaj:

http://209.85.135.104/search?q=cache...l&ct=clnk&cd=1

Sprawa w toku, będę obserwował jej dalszy rozwój.
Przejrzałem temat na tym forum i jestem w szoku. Wygląda na to, że jakiś burak za swoją niekompetencję chce ukarać kogoś innego. A najbardziej, to mi sie "podobają" działania policji i prokuratury, kompletna niekompetencja

Zwłaszcza, jak sie słyszy o przeszukaniach mieszkań przez policyjnych "specjalistów informatyków"

Zakładam, że ten chłopak pisze faktycznie, tak jak było, a nie koloruje