Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2007, 23:37   #47
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez adixo Podgląd Wiadomości
@FatAlbert faktycznie ten Abit nie jest zły, ale zauważyłem że ma tylko jedną sieciówkę, a to dla mnie za mało

Szkoda że pod intela nie ma C`n`C bo z tego wynika że jak go podkręcę to cały czas będzie chodził na maxa nawet jak nie będę tego potrzebował
Jednak w AMD 64 to jest wspaniałe rozwiązanie bo działa nawet po podkręceniu

@Alex w pełni się z tobą zgadzam, że AMD za często zmienia podstawki - już na horyzoncie AM2+ i też mnie to wnerwia

W tej chwili mam A64 3800+ 939, Asusa A8N SLI Deluxe i 2 x 1 GB Kingston HyperX i chętnego za dobrą cenę na to, dlatego chcę zmienić, ale w takim wypadku na AM2 widzę że zupełnie nie warto

Na razie wybrałem z tego co mi podaliście C2D E6600, Patriot LLK 2x1 GB 800 Mhz i .... no właśnie, skłaniam się do P5B Deluxe (2 sieciówki, Wifi z AP), ale pokazało się trochę nowych płyt na chipsecie 680i dlatego się jeszcze waham, bo może coś z nich, dlatego prosiłem o link do opisu różnic w poszczególnych chipsetach pod Intel

W sumie jednak jak wyjdą nowe AMD to nie zarzekam się że do nich nie wrócę
kiedy am2+ będzie kompatybilne wstecz