Dyskusja: Kontrole Policji
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.03.2007, 21:19   #207
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
więc wytłumacz proszę jak powinniśmy to zinterpretować, ustosunkuj się zwyczajnie konkretnie do wypowiedzi pana Adamskiego i wszystko stanie się jasne , a tak to juz chyba nikt nie wie o co chodzi ...

widzę, że młody z Ciebie człowiek, więc może jak skończysz już studia i jeszcze trochę lat minie to umówimy się na piwo i porozmawiamy o błędnych interpretacjach i złym rozumowaniu

pozdrawiam
Skończyłem niecałe pół roku temu

Ale może rzeczywiście za kilka lat to przedyskutujemy

Co do poprzedniej wypowiedzi, to nie ma się co nad nią specjalnie rozwodzić. Czytałem wiele opinii i wypowiedzi na temat prawa autorskiego w Polsce, niektóre wygłaszane przez osoby, które nie miały o tym zielonego pojęcia, ale chciały dorzucić swoje trzy grosze. I tylko tego dotyczyła moja wypowiedź. Nie odnosiła się do tych konkretnych dwóch podanych przykładów.

A swoją drogą to i wśród prawników zdarzały się (i nadal zdarzają) różne interpretacje tych samych przepisów (tu prawa autorskiego). Z tym, że tak jak napisałem - przeważa opinia, że nieoryginalne programy i gry są nielegalne, natomiast muzyka i filmy już nie (przynajmniej samo ich ściąganie).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post