Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.03.2007, 22:20   #303
grzegorz35
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.02.2007
grzegorz35 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
1. eMule od dawna nie uzywam i uzywal nie bede,
2. Wyglad sie nie liczy, ale do wygladu i wodotryskow jakie posiada naprawde nie jest potrzebny taki sprzet jaki wymaga vista,
3. Bezpieczniejsza? Jesli ktos umie uzywac komputera to i XPek bedzie bezpieczny, o Linuksie nie wspomne,
4. Nie gram na PC, a od grania sa konsole,
5. XP mam prawie od pierwszych dni po premierze, duzo rzeczy nie dzialalo, ale wiedzialem, ze ten system DUZO zmienia, a na razie nie zauwazylem w Viscie niczego co by zachecalo mnie do migracji z XP,
6. Calkiem mozliwe, ze za kilka lat przesiade sie na Viste.

pzdr.
Szkoda że nieużywałeś windowsa 2000. Jest to jedyny system który cokolwiek nowego wniosł. Windows 2000 najwięcej wniosl, i jest to najlepszy system microsoftu. Xpk dostał tylko nowego shella, i łatwiejszą obsługę cyfrówek, skanerów cukierkowate duperele. Niczym się nie rózni oprócz shella od 2000 i poprawionej wersji ntfsu. Jedyny mankament brak suportu dla nowego softu microsoftu. Zamiast tworzyć nowe, które się nie sprawdza powinni oprzeć swoje nowe systemy, na sprawdzonej 100 % stabilności. W xpku widziałem w życiu ponad kilkaset razy bsod. W windowsie 2000 zaledwie kilka, głównie z powodu awari sprzętowych. W xpku też jest cały nowy posrany hal, dzięki któremu wielu ma jazdy z powodu niekompatybilności
grzegorz35 jest offline   Odpowiedz cytując ten post