Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2007, 16:50   #7
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi Podgląd Wiadomości
Akurat i ATi i nV wspolpracowac mialo z MS zeby strowniki byly cacy a OS sam je sciagal - ATi opracowalo nawet pod to wlasna platforme ale - no wlasnie, obecne problemy z sterami pokazuja nastawienie MS
O tym mowie - mozna przygotowac server z samymi sterownikami i powiedzmy katalogami w stylu "nvidia/8800/driver.zip" - nazwa driver.zip jest niezmienna - system sprawdza wersje ciagle w jednej lokalizacji i w razie potrzeby pobiera nowsza. Trudne? Nie! Czasochlonne, ale nie trudne! MS ma pieniadze zeby zatrudnic sztab ludzi do obslugi tylko takiego serwera. Zamknieta architektura w tej akurat kwestii zapewnialaby proste i pewne instalowanie/aktualizacje sterownikow uniemozliwiajac uzytkownikowi spiperzenie czegokolwiek.

Sorry za takie podejscie, ale wielu sie ze mna chyba zgodzi ze powinnismy isc w strone uproszczenia wszystkiego maksymalnie! Ja odkad mam PSP holduje zasadzie wlaczam i dziala. Szlag mnie trafial jak musialem przebrnac przez dodawanie accesspointa do ustawien sieciowych - czlowiek przyzwyczaja sie do wygody ;-)...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post