Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2007, 17:38   #469
MaSzY
JTD Fan

Data rejestracji: 18.09.2003
MaSzY w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No i lipa.

Dzisiaj dalej b***322;ad 721 i netu jak nie ma tak nie ma.
W sobote wieczorem napisalem skarge do UKE i w poniedzialek do poludnia dostalem od nich potwierdzenie ze wiadomosc do nich dotarla i ze przekaza ja dalej..

Czekanie po 1h na infolinii to przesada i marnowanie czasu. R***281;ce opadaj***261; na ten ca***322;y burdel

Ufff. W koncu sie dodzwonilem po dlugim oczekiwaniu. Troche mnie ponios***322;o bo burdel maj***261;. na poczatku.

To ze mam b***322;ad 721 to oczywiscie wg nich wina TP i pani oficjalnie zarestrowala to jako awarie. Zapytalem sie ze jak to (ale mi cisnienie podskoczylo) na koncu j***261; przepraszalem bo stala w niezrecznej sytuacji. Ze po jakiego ch**a maj***261; wnioski na stronie internetowej jak tego samego dnia zglaszalem poprzez formularz internetowy awarie. Ma***322;o tego to jakbym sie podda***322; i nie dzwonil to placilbym jak baranek a netu nie mial do usr****j ***347;mierci bo pani powiedziala ze jak nie ma zgloszenia od klienta to oni uwazaj***261; ze wszystko jest ok. Oczywiscie nic nie miala tego maila zarejestrowanego jako reklamacji - zg***322;oszenia, w og***243;le nic nie mia***322;a. Porozmawialem sobie o zerwaniu umowy ze wzgl***281;d***243;w technicznych itp. Netu miec nie bede najprawdopodobniej do 28 marca bo jak to mowila TP obiecalo ostatecznie wsio naprawic do wlasnie 28 marca. Jak podawalem nr kontaktowy to oprocz stacjonarnego chcieli komorke (nie wiem co im to da). Mo***380;e cos uda sie szybciej zrobi***263;.
Ma***322;o tego nie dosta***322;em nawet zadfnego portwierdzenia ze do kogokolwiek ten mail z reklamacja dotar***322;. Wszyscy wszedzie biadol***261; ze TP to burdel jednak Netia pobi***322;a wszelkie rekordy.
Opowiedizalem tez o UKE ze tam dzialaja blyskawicznie ze maila dostalem od nich szybko z potwierdzeniem i dalszymi ich postepowaniami.

Z reszt***261; znajomi tez nie maj***261; neta i najprawdopodobniej beda zrywac umow***281; i wracac do TP i tez tak chyba zrobie. jak to ma i***347;***263; tak pod gorke ca***322;y czas i w razie potem jakich***347; reklamacji i awarii uzerac si***281; z niewiadomo z kim bo kazdy od siebie odgania kijem.

Ostatnio zmieniany przez MaSzY : 20.03.2007 o godz. 19:23 Powód: ppp
MaSzY jest offline   Odpowiedz cytując ten post