23.03.2007, 13:02
|
|
Smakosz... Heinekena!
Data rejestracji: 03.01.2003
|
Cytat:
Napisany przez Ricki
Słuchajcie mam problem z dvdseed, dziś dostałem warna za to iż ponoć mój klient utorrent (oficjalny i najnowszy) to fake, czy może mi ktoś z Was to wytłumaczyć o co im chodzi? Ratio mam zawsze miądzy 0,8 -1,2. Czy znajdzie się ktoś, kto może mnie zaprosić na PT lub PB?  zapewniam, że nie sprawię problemu tej osobie, a będę bardzo wdzięczny 
|
Problem z dvdseed rozwiązany:
Cytat:
Witam!!!
Topic osoby oszukujace na stronie do tego odnosci sie to PM
Od dnia dzisiejszego po moich dlugich poszukiwaniach związanych z klientami majacymy nazwe FAKE stwierdzam ze nie znalazlem nic na ten temat ze jest to oszustwo, wiec tak jak pisalem wyzej od dnia dzisiejszego nie bedą rozpatrywane doniesienia o userach majacych FAKE utorent FAKE bitsplit i inne.Prosze podawac tylko pozatrackerowcow i ewentualnych Cheaterow to tyle na ten temat jezeli sie cos zmieni napewno zostaniecie poinformowani.Pozdrawiam //evil666
I jeszcze jedno ci co zostali ukarni prosze nie pisac aby zniesc ostrzezenie kara wykonana nie podlega dyskusji bo ani zaloga ani inni userzy ci co raportuja takich delikwentow nie ma pewnosci czy jest to walek czy nie poprostu nie ma informacji na ten temat pewnej ostrzezenie mina i bedzie gitara nie bylo ich duzo w porownaniu do ilosci wszystkich userow na stronie
Pozdrawiam //evil666
|
|
|
|