Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2007, 19:16   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Może i się da, ale pewnie nikt już oprócz Ciebie z tej metody nie korzysta - stąd brak odpowiedzi... Wiesz, wtopione w obraz napisy na DVD, to nie jest współczesny standard.

Uruchomiłem frameservera wg tego poradnika w VD, a plik vdr normalnie został odczytany przez TMPGEnc - u mnie więc ten problem nie wystąpił, nie wiem co może być tego przyczyną u Ciebie.

Masz zainstalowane VFAPI? Zaznaczoną opcję Register Tmpgenc.vfp to VFAPI?

O TMPGEnc raz jeszcze...problem z .vdr ale.........-image1.jpgO TMPGEnc raz jeszcze...problem z .vdr ale.........-image2.jpg
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post