Dyskusja: LG czy LiteON
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2002, 15:15   #34
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja bede polecal Liteona. Tymi haslami o doborze predkosci sie nie przejmuj - pal plyty z predkosciami na jakie sa indeksowane i nie bedziesz mial problemow. Co do LG to poczytaj sobie niedawny post - nawet Verby facetowi sie nagrac z predkoscia maksymalna nie chcialy i podobnie bylo z wieloma innymi plytami indeksowanymi na X48 - te same plyty (o ile producent pozwala) pale na moim litku X48 i nie ma klopotow. Z odczytem nagranych plyt problem tez jest z LG a nie liteonem - to nie moja opinia tylko juz kilku forumowiczow posiadajacych LG tak sie wypowiedzialo (!!). Pojawil se nawety pomysl o nowym sposobie zapisu w tym LG ktory nie zawsze jest kompatybilny z innymi napedami (to nie moj wymysl - poszukajcie na forum). Jeszcze jedna rzecz przemawia za Liteonem - czeste aktualizacje biosow a co za tym idzie bardziej aktualna baza nosnikow.
Zreszta... bardzo duza ekspansja Liteona i tracenie rynku przez LG o czyms swiadczy...
PS Teraz mi sie szukac nie chce ale jak komus zalezy moge podac linki do postow o ktorych wspominam.