Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2007, 10:40   #368
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
i to jest wlasnie zalosne

skoro mac os jest tak wspanialy to po co wpuszczaja na macowki winde? zeby zarobic bo ludzie chca, ale nalezy postawic dlaczego chca windowsa na innej platformie

bo cos im sie widocznie nie podoba w mac os

dlaczego mac os nie ma na pc (chodzi mi o bezproblemowe instalowanie)? bo malo by na tym zarobili bo malo kto to chce
Zalosne, to raczej sa prezentowane poglady
Maca mozna bez problemu kupic, nawet na raty lub leasingu, w kazdym wiekszym miescie. Sa drogie, fakt, ale nie jest to z cala pewnoscia komputer dla gawiedzi, bez urazy.
To jest komputer, dla wyrobionego usera - takiego ktory wie co chce, a nie kupuje maszyny dle tabelki z wynikami.

Z moich obserwacji wynika jasno (i nie tylko moich) - migracja z windowsow na MacOSy istnieje, w odwrotna strone raczej nie, jakies wyjatki
Apple kupuje sie zeby dzialal, nie zeby natychmiast dokupic mu karte graficzna, kontroler, bluetootha i cholera wie co.
Do Maca jak do samochodu, wlaczasz i pracujesz

I cala dyskusja o wyzszosci Maca nad Windowsem, nie ma sesnsu.
Windowsy sa dla wszystkich, dla graczy, ksiegowej, polityka , dzieciaka z miasta i ze wsi - sa jak komunizm
Maci sa dla elity ludzi ktorzy maja wymagania

A jak wyjdzie Lampart (bete testowalem, jest niezla, naprawde ma mozliwosci, z natywnym jezykiem polskim) to z cala pewnoscia bedzie to system DZIALAJACY!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post