Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2002, 15:26   #1
cezaro111
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.11.2002
cezaro111 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Smile kompresja DVD do avi z problemem

Jak zgrać film DVD do avika bez skaczących klatek Bo jak zrobiłem to tak jak opisane było na stronie CDRinfo to film teraz co jakies 15 sekund tnie się i troche wkurza to przy oglądaniu? Pomozecie Moze macie jakiś inny lepszy program od Flask'a A i jak zgrać tekst z VOB'ów.Jak zgrać film DVD do avika bez skaczących klatek Bo jak zrobiłem to tak jak opisane było na stronie CDRinfo to film teraz co jakies 15 sekund tnie się i troche wkurza to przy oglądaniu? Pomozecie Moze macie jakiś inny lepszy program od Flask'a A i jak zgrać tekst z VOB'ów. Jak zgrać film DVD do avika bez skaczących klatek Bo jak zrobiłem to tak jak opisane było na stronie CDRinfo to film teraz co jakies 15 sekund tnie się i troche wkurza to przy oglądaniu? Pomozecie Moze macie jakiś inny lepszy program od Flask'a A i jak zgrać tekst z VOB'ów.Jak zgrać film DVD do avika bez skaczących klatek Bo jak zrobiłem to tak jak opisane było na stronie CDRinfo to film teraz co jakies 15 sekund tnie się i troche wkurza to przy oglądaniu? Pomozecie Moze macie jakiś inny lepszy program od Flask'a A i jak zgrać tekst z VOB'ów.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online