Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2002, 15:48   #6
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
ampel napisa***322;(a)
Mialem rowniez problemy z litkiem , robie zabezpieczenia na CDRW (stare sa od 1-4x)i co -wszystko nieczytelne ,malo tego plyty palone litkiem nie byly odtwazane na dyskmenie i w Aucie (mam tam Sony)wiem ze przyczyna sa rowniez plyty i ich kolor ,ale ja to robie juz dlugo i wiem co uzywac (np.verbatim lubTdk) .Pisalem o tym na forum ale starano mi sie udowodnic ze jestem cienki i nieumie konfigurowac- tak jak by tam bylo wiele do kombinowania oprucz zawieszenia i DMA .Dla informacji powiem ze plextor nie tylko robil kopie 2 lub4x ale i plyty nim palone graly w aucie i w discmenie .
Nie mowie ze jestes cienki... jednak i na Liteonie 24X i na moim aktualnym Liteonie 40X i na litku 48X;-) (po podkreceniu) bezproblemowo wypalam plytki RW X4 - nie wiem co ty tam wyczyniasz bo jeszcze ani jedna RW nie byla u mnie nieczytelna po wypaleniu w ktorymś z tych napedow. Palilem na Verbach, Platinum, Basf i jeszcze paru ale nie pamietam.

Aha jesli o RW ci chodzi to bardzo duzo odtwarzaczy zwlaszcza audio nie czyta plyt RW wogole, sprawdz w dokumentacji sprzetu.

Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 30.11.2002 o godz. 15:50
Plemnik jest offline