Cytat:
Dzabar napisa***322;(a)
jesli chodzi o predkosci nagrywania to probowalem x1 x2 x4 i bez efektu.....natomiast nagrywanie audio nie bylo problemu zreszta dla mnie najlepsze plytki do dysany i platinium...wogole do tej pory z tym napedem niemialem zadnych problemow zaczely sie przy Warcraft3 (ale poszlo)...Icewind Dale2...no i Neverwinter...ale oto chodzi ze niemoge zmnieszyc predkosci nagrywania ponizej x8 zreszta i tak srednia wychodzi kolo x10...ale zabawa polega na tym ze nagrywalem UWAGA!!! maksymalnie płyte HaryPoter savedisk2 1godzine i 10min i CO WY NA TO...regulowałem sobie predkosciami jak chcialem starszym cdclonem...........a TERAZ ZGŁUPIAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jeszcze nie slyszalem zeby komus sie udalo uzyskac wypalanie z predkoscia nizsza niz 8 na liteonie. Pewny jestes ze dlugi czas wypalania to nie efekt a) wlaczania sie systemu Burnproof z powodu braku danych b) przypadkiem nie robiles kopii w locie?? Bo moze naped zrodlowy po prostu niewyrabial z szybszym odczytywaniem zabezpieczonej plyty a litek po prostu sonie czekal na dane