Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2007, 14:47   #6
grzegorz35
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.02.2007
grzegorz35 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kizio Podgląd Wiadomości
a to jest ktoś kto siedzi ciagle na koncie roota?
Widziałem już w życiu kilku inteligentów, siedzących na koncie roota w linuksie, z powodów wygody... Dziwili się że suse albo fedora padła. Tak samo w windzie, niemieli pojęcia o nero burn righst i jechali na adminie, bez sp, i dziwili się że winda się krzaczyła. Albo ile jest pytań na forach, jak wyłaczyć uac w viście, będę brutalny, vista bez uaca, jest niebezpieczna, miałem już trojany na viście... Jak wyłaczyłem uac. Vista, xpk, czy inny os jest dobry, zależy od naszych wymagań, aby siedzieć na necie, nagrywać płyty wystarczy linux, jak robić testy nośników, analizować ich jakość pozostaje nam winda. Osobiście już, od dłuższego czasu, analizuję system, najlepszy dla mnie, i niestety autocada używam, i jestem skazany na 2003 server, albo xpka, po wyjściu sp2 w wersji pl, zakupię windowsa 2003 s, i rezygnuję z xpka. System nieziemsko stabilny, tak jak stara dawna 2000 Macosa, chciałbym posiadać, dlatego w przyszłości kupię lapa z tym systemem. Interesuję się tworzeniem muzyki techno, a niestety najlepszy soft, jest tylko dla maca....
grzegorz35 jest offline   Odpowiedz cytując ten post