Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2007, 22:32   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bolek123lub Podgląd Wiadomości
No właśnie i tu jest kłopot: z obsługą clone dvd 2 radzę sobie dobrze, chodzi o to, że te moje kopie nie są widziane przez dewajs ET - 603 (a na innych czytnikach działa).
Po lekturze: http://www.divx.howto.pl/Czytaj-artykul-62.html myślę, że to co tam jest napisane wiem wiem, ale mimo tego NIE DA SIĘ WŁĄCZYĆ POLSKIEGO AUDIO W ET-603.
W końcu nie wiem - nie działają w ogóle, czy nie chce się tylko włączyć polskie audio?

Bo jeśli to drugie, to ten ET-603 może nie obsługiwać jakichś formatów dźwięku, ale to, że jest to polskie audio, nie ma tu nic do tego...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post