Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2007, 23:25   #8
bolek123lub
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.03.2007
bolek123lub w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
W końcu nie wiem - nie działają w ogóle, czy nie chce się tylko włączyć polskie audio?

Bo jeśli to drugie, to ten ET-603 może nie obsługiwać jakichś formatów dźwięku, ale to, że jest to polskie audio, nie ma tu nic do tego...
Jest tak: wczoraj nagrałem 1-szą płytę programem DVDFab Platinum (Gold Mode) opcja podziel film na 2 płyty, zachowaj menu na 2 płycie zaznaczona, i et-603 potrafił włączyć tylko dźwięk z komentarzami twórców po angielsku, napisy zaś były normalnie po polsku. Ten film ma 5 ścieżek audio: polski dubbing, grecki, arabski, ang, kom. twór. Jak się wtedy wciska na pilocie guzik language to wyświetla się komunikat: nieprawidłowe wejście i tyle.
I z oglądania nici. Aha czasem nagrywam 2 znajomym jakiś film i jest tak, ze 1 z nich nie narzeka z moich nagrań wszystko mu działa tak jak mu nagram clonem DVD 2, 2 znajomy dostał 1 płytę i miał lipę: była na płycie tylko oryginalna ścieżka dźwiękowa (ang) + polskie napisy i tylko napisy udało mu się włączyć: film obejrzał w ciszy (tę płytę także zrobiłem clonem DVD 2). Tyle wyjaśnień. Znacie może sprzęt: http://www.skapiec.pl/site/cat/30/comp/71755 LG LH-T255SD, on da radę odtwarzać filmy nagrane clonem DVD 2
bolek123lub jest offline   Odpowiedz cytując ten post