Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2007, 10:59   #6
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@IceManSpy
właśnie o to chodzi, że pani od matmy to strach sie spytać o cokolwiek, jakbyś miał z nią jedną lekcje to byś zrozumiał.

@Kris
mam podręcznik od matmy niby wszystko wytłumaczone ale zawsze jest jakieś ale.

Cytat:
Napisany przez ksviper Podgląd Wiadomości
Powiem tak, że całą wiedzę powinna przekazać nauczycielka. Lecz czasy są takie jakie są i bez korepetytora czasami nie da rady. Sam udzielałem korki znajomym i wiem jaki jest poziom nauki w szkołach. Przede wszystkim nauczyciele z dużym stażem zawodowym lepiej przekazują wiedzę. Ja miałem w liceum taką odjazdową nauczycielkę od matmy, że kto z nią miał matmę to się nauczył. I do takich polecam iść na korepetycje. Studenci tylko wezmną kasy i nic więcej, choć nie mówię że wszyscy. Zapytaj się kandydata na korepetytora, czy pójdzie na taki układ aby przez pierwszą godzinę wyłożył Ci za darmo, a jeśli Ci spasuje i będzie umiał przekazywać TOBIE swoją wiedzę to zastaniesz u niego.
Poza tym trygonometria nie jest taka trudna
dzięki za wyczerpującą odpowiedź

Starsi nauczyciele nie zawsze lepiej wiedzę przekazują. Właśnie był u mnie kolega i rozjaśnił mi troche trygonometrie

zobaczę jak sie sprawy potoczą. Korki to ostateczność.