Cytat:
irenka napisa***322;(a)
kup traxdate 481248 plus kosztuje 310 zł płyty kopiuje szybciej od liteona,a pozatym łamie zabezpieczenia safe discxxx, i inne czas nagrywania płyty 700 mb 2,30 .test na łamach cd info,praktycznie bez wad mam ja tydzien i wypaliłem juz 1000 płyt bez problemu
|
1000 płyt w tydzień :o :o :o - to ile dziennie wypalasz- 143 cd

- jakoś śmiem w to wątpić...

(wypalanie 143 cd zajęłoby jakieś 5 godzin- i to bez przerwy i przy czasie nagrywania=2,30 min., co też wyadje mi się "dziwne") ale nie to jest tematem tego wątku...
szczerze mówiąc, to ja równiez bym się głeboko zasytanowił co kupić...(sam mam LG 32/10/40@40/12/40 co wydaje mi się jednym z lepszych, jeśli nie najlepszym rozwiązaniem) w sumie to powedz sobie na czym Ci bardziej zależy- na tym, żeby nagrać cd w kilkanaście sekund szybciej, ale nie mając tym spsobem 100% pewności bezbłędnego odczytu (przypadek "skrajny"), czy na pewności poprawnego zaipsu i odczytu- jeśli zależy Ci na tym drugim, to weź lg 32/10/40 i ewentualnie podkręć ją na 40/12/40- teraz ta nagrywarka powinna być troche tańsza od litka, bo nowością, to ona nie jest, ale w 100% wystarczy- bezbłędnie czyta SafeDisca, jest cicha, da się podkręcić, ma nawet niezłą korekcję, obsługuje subkanały itd..., ale wybor i tak należy do Ciebie... (ja bym wziął lg 32x, bo 48x, o którym piszesz to już nie TO lg, które wszyscy chwalą...)