Ale manipulujesz slowem kolego. To lecimy...
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Bo to, ***380;e towar ma gwarancje na 3 lata niestety nie jest to***380;same z tym, ***380;e si***281; w tym czasie nie zepsuje 
No! Chyba, ***380;e dla ciebie jest inaczej 
|
Czy ci sie to podoba czy nie to producent nie daje gwarancji tak sobie patrzac na innych producentow (chociaz zdarza sie to czasami)

Sa robione dokladne testy ile dany sprzet moze wytrzymac. Dawanie dluzszej gwarancji na wadliwy sprzet sie nie oplaca. Wierz mi.
Gdzie napisalem ze towar taki mi sie nie zepsuje? (moglem wczesniej czym innym zastapic slowo
zapewnienie 
)
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Poza tym to charakterystyczne, ***380;e najwi***281;cej do powiedzenia maj***261; zawsze ci
Kt***243;rzy nawet w r***281;kach nie mieli, ju***380; nie m***243;wi***261;c o u***380;ywaniu
|
To do mnie? Przeciez pisalem ze MIA***321;EM juz tego Fortrona
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Niestety niekt***243;rzy nigdy nie wyjd***261; z przes***261;d***243;w, ***380;e to co tanie nie mo***380;e by***263; dobre
|
To tez do mojej osoby? Na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski? (JA uzytkownik taniego AMD, taniej bdb myszki M$, nagrywarki BenQ 1640, plyty glownej AsRock i taniego acz z dluga bo 3 letnia gwarancja zasilacza Hiper) Pomylilo ci sie cos kolego
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
A nie wierzy***263; w has***322;a reklamowe i bana***322;y oraz bannery 
|
Racja.
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Dalsza dyskusja nie ma raczej sensu
|
Jezeli bedziesz tak manipulowac i wmawiac mi cos czego nie robilem to rzeczywiscie dyskusja nie ma sensu.
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Ale ciekawym do***347;wiadczeniem by***322;oby gdyby ci co u***380;ywaj***261; tych Fortron***243;w wyrazili swoje na ten temat opinie
|
Duze fora o tematyce komputerowej stoja otworem
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
My***347;l***281;, ***380;e by***322;oby bardzo ciekawie 
|
tez tak mysle