Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2007, 20:49   #162
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ~reed~ Podgląd Wiadomości
VIZZARD, może nie jestem wybitnie spostrzegawczy, ale parę rzeczy da się wychwycić nawet z tak przytępioną spostrzegawczością jak u mnie ma to miejsce. Mianowicie niesamowite wręcz czepiactwo (czepialstwo?) łapanie za słówka i wklejanie olbrzymiej ilości emotikonek.
Nie wiem czy dopuszczasz do siebie fakt istnienia ludzi którzy są n00bami, czy wręcz lamerami w temacie palników. Zwłaszcza jeżeli okazuje się, że ich dotychczasowe wiadomości były czerpane z nie do końca fachowych źródeł.
Postaraj się nie wymagać od kogoś kto dopiero znalazł ten wspaniały serwis, aby był "idealnym" forumowiczem i w ogóle znawcą. Przecież tacy jak ja właśnie dlatego pytają, bo są "tępi" mówiąc brutalnie.
A podejście takie jak Twoje może niepotrzebnie wywołać efekt "wypłoszenia jelenia" Wiem, pewnie wisi Ci, czy taki jeden z drugim pójdzie w cholerę, czy zostanie. Ale proszę, daj mi (im) szansę, OK? Słabo maskowana ironia i eksponowana wszechwiedza może wydawać się zabawna dla Ciebie, ale pamiętaj, że to forum czyta jeszcze "parę" osób.
Sorry, że się tak rozpisałem, ale nasunęło mi się to po kilku godzinach czytania wątków na CDRinfo.
howgh
Spox!

Mówisz - masz!

Ze mną jak z dzieckiem

O nic innego mi nie idzie jak tylko o to, że to o co pytasz masz na pierwszej stronie tego działu

Nie trzeba być specjalnie spostrzegawczym i bystrym by wnioski z tego wyciągnąć

Wystarczy umiejętność czytania i prostej dedukcji

A reszta - tak jak pisałem, więc po cóż się powtarzać...