Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2007, 10:33   #9
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez jacopp Podgląd Wiadomości
wole mediastore za 89gr sztuka, na których nigdy nie zawiodłem, niż bulić kilka złotych za sztuke verbatim lub inny komercyjny shit

a może tak pare słów co może się dziać z nagrywarką a nie jakieś bezsensowne wywody na temat "która płyta jest lepsza"

Pisze, że nagrywarka wypala płyty które potem czytają bezproblemu inne urządzenia natomiast sama nagrywarka juz nie.

a ja wolę moja mamę,

co ma włosy jak atrament...

skoro się tak znasz, to po co zaglądasz na nasze na nie niczym nie znające się forum

"verbatim, komercyjny shit..."

toś mnie stary rozbawił, jesteś lepszy od Dańca

pytasz, co się dzieje, z Twoją nagrywarką...

jak dla mnie, to ona Cię okalecza..

wypalając w ogóle takie płyty, wypacza Twoje spojrzenie na świat

konwencja praw człowieka powinna zabraniać wypalania na takich płytach