Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2007, 14:36   #1810
szakal555
Bywalec

Data rejestracji: 28.03.2007
szakal555 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Wiesz Berion jestem tutaj nowy,niedawno sie. zarejestrowalem to ne idziwen ze nei wie mco gdzie jest.Ty jestes moderatorem i u ciebei to jets odwrotnie.Przypomina mze ten star wars to rignalna gra i nie iwem czy na orginalnyc hbedzie dzilac patchobraz mam zrobiony tylk o tego patcha szukam,prubowalem sciagnac zone loader czekalem 5 godzi nale nci sie ne iruszylo.twoej strony berion ani troche mi ne idzialaja prosze was o pomoc chodzi mi tylko o jednego patcha i tena rtykul.

sorry sorry berion udal osie cos mam nei ta kz netem,ale ja w dziedzinei robienia patchy to ja szary jestem.

mam pytanei czy ta strona by mi pomogla znaczy wyposazyla moja kopie gry w patcha http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...vd/strona2.php chodzi o program Console Media Patcher he he zobaczie na tytul ale nazwa tego programu.wei mze przedstawieam zenue ,ale mecze si z ta gra ytydzien i jeste mjzu znerwicowany.Przeszukalem caly internet i tyle sam okumam co wtedy.tam nci ne ipszie o orginalnych grach,woogle nei wim czy ktos z was wie jak taka sie przegrywa ma mobraz lae patcha wymaga bo znalazlem na stronie podajen przez was

Ostatnio zmieniany przez Berion : 02.04.2007 o godz. 17:27 Powód: // edytuj posty
szakal555 jest offline   Odpowiedz cytując ten post