Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2007, 17:45   #1813
szakal555
Bywalec

Data rejestracji: 28.03.2007
szakal555 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
OK ok już tłumacze.Więc pożyczyłem od kumpla dwei gry tekkena5 i star wars battlefront(obie na PS2-gry te sąorginałkami).Njpierw spojrzałem jakie mają zabezpieczenia programem clone_xxl ,oba miały LIBCRYPTA,miały też 3 czachy.Tekkena5 przegrałem nero bez żadnych błędów,wszytsko sięudało,konsoli nei mam przerobionej tylko mam swap magica3.8.,ale jak przegrałem star warsy nero to jużnei działalo wchodziło mi do tego panelu (browse)co te karty pamieci są i płyta.Naciskałem płyte ale nic czarny ekran i znów brows.Przegrałem więc płyte Alcoholem120%,Nero na dwa różne sposoby(przypominam że najpierw robiłem ten obraz dysku mdf i mds).Niestey jak bootowałem łyte to było to sam oco wcześniej.Szukałem po waszej stronei różnych tutoriali porad aż natknołem się na te strone http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...ePSX/index.php i myślałem że jets to moej wybawienei,ale grubo sie myliłem.Ściągnałem uLELFa,zbotowałem płytke,żadnego browsa,tylko czarna płytka tóra jak wynika z instrukcji powinna pokazać się na końcu.Więc nacikałem przycisk eject na konsoli ale czarna płytka znikała.Dałem wtedy sobei z tym pokój.Przeszukałem całe Google aby znależć informacje na temat ,ale nic stosownego nei znalazłem.Długo szukałem na waszej stronei jescze porad(chociażbyłem tak znerwicowany,że straciłem tyle dni żeby móc w pełni dobrze skopiowaćte gre i ja włączyć),aż wreszcie znalazłem słowo,które brzmi PATCH(swapfix albo TOC) i wtedy zrozumiałem,że to możę bycto jeśli ludzie piszążę bez patchy niektóre gry nie działają,gra Star wars battlefront jest na liszcie,ktora potrzebuje TOCA(te liste znalazłem u was).I właśnei ta kwas prosze o yego patcha,a wy mi dajecie strone jak zrobic własnego patcha.Dziękuje,ale ja jestem zielony w ty mtemacie.Ufam w was i myśle że mi pomożecie.Ten kto przeczytał ten post do końca ma chyab cierpliwośćze stali
szakal555 jest offline   Odpowiedz cytując ten post